Dagtochten

Met haar imposante lengte van 55 meter is ’t Wapen fan Fryslân ook zeer geschikt voor dagtochten met maximaal 70 gasten.

De comfortabele en luxe inrichting, gecombineerd met de verschillende ruim opgezette verblijven maken het schip tot een perfecte locatie voor een dagje uit, voor zakenreizen en voor evenementen.

Het campagnedek met een prachtig uitzicht, het middendek waar heerlijk in de openlucht gedineerd kan worden en het zonnedekmet jacuzzi ent veel zitruimte bieden volop mogelijkheden.

Bruiloften, jubilea en andere feesten en partijen komen aan boord van ’t Wapen fan Fryslân zeker tot hun recht. De schipper denkt graag met u mee om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Meerdagse tochten

Het is een unieke belevenis om het ruime sop te kiezen. Het samen manoeuvreren van een groot schip geeft veel voldoening. Het is een bijzondere ervaring om, na een dag intensief zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer samen een zonsondergang te beleven aan boord van een traditioneel zeilschip dat drooggevallen is op het wad. En `s avonds is het goed toeven in een van de romantische havenplaatsjes.

Na een gezellige avond in een ontspannen omgeving overnacht u in de luxe hutten voorzien van boxspringbedden en een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en een toilet.

meerdagse tochten zeilen Waddenzee IJsselmeer

Arrangementen

Ook voor het organiseren van incentives, personeels-uitstapjes, cursussen, seminars en trainingsweken is een zeiltocht een prima alternatief. In overleg zijn op maat gesneden programma’s mogelijk die uw verblijf aan boord tot een inspirerende en onvergetelijke belevenis kunnen maken. Waar waait de geest beter dan op het open water!

Er zijn talloze programma varianten te bedenken zoals een bezoek aan het Zuiderzee museum in Enkhuizen, aanleggen in een mooi Fries stadje of met meerdere schepen een wedstrijd zeilen. U kunt uw relaties ook uitnodigen aan boord van onze schepen tijdens een van de grote zeilmanifestaties zoals het Skûtsjesilen, Sail Amsterdam, Delfsail en de Kielerwoche. Voor meerdaagse tochten kunt u uiteraard gebruik maken van de uitstekende overnachtingsmogelijkheden aan boord.

Heeft u iets te vieren dan kunnen wij u hiervoor het juiste programma bieden. Wat dacht u ervan om uw jubileum op een originele manier te vieren aan boord van een groot zeilschip, bijvoorbeeld gecombineerd met catering en een muzikale omlijsting.

Voor een trouwerij is een zeventiende eeuws stadhuis in een van de oude IJsselmeerstadjes een uniek decor. Onze zeilschepen kunt u, al dan niet zeilend, inzetten voor een receptie of een feest. We gaan graag op uw wensen in.

Wij garanderen u een eersteklas service – van de organisatie van het vervoer, het reserveren van een museum tot de culinaire verzorging aan boord.

Catering

Wij bieden u verschillende mogelijkheden:
catering schippersgerecht Tweemast Schoener ’t wapen fan Fryslan, zeilen ijsselmeer, zeilarrangementbootreizen op het IJsselmeer, groepszeilen in Nederland, groepsarrangementen waddenzeeWij verzorgen u van A tot Z

U kunt natuurlijk voor het gemak kiezen. Een van onze uitstekende koks kan maaltijden voor u aan boord bereiden, of u maakt gebruik van onze catering. In overleg verzorgen wij voor u een uitgebreid ontbijt, lunch of diner. Voor het diner kunt kiezen voor een diner met een menu, een uitgebreid buffet of uit traditionele schippersgerechten.. Een specialiteit is ons captains- en admirals-buffet of een welkomstsouper met vlees en vis.

Uiteraard houden wij rekening met vegetarische en dieetwensen.

Zelfverzorging
Onze gasten kunnen zelf koken in de goed geoutilleerde kombuis. Voor een gedetailleerde beschrijving van de inrichting van de kombuis verwijzen wij u naar de pagina over het interieur.

Boodschappenservice
Wie besluit zelf de keuken in te gaan, kunnen wij ook een bood-schappenservice bieden. Voorgedrukte boodschappenlijsten waarborgen volledigheid. U hoeft alleen maar de lijst in te vullen en de proviand wordt aan boord afgeleverd tegen normale winkelprijzen. Alleen voor de bezorging wordt een klein bedrag in rekening gebracht.

Kombuis t Wapen fan Fryslan