Zeilen en Fietsen

Een Actieve fiets en zeilvakantie, fietsen én zeilen, dat kan tijdens onze 8-daagse Sail & Bike vakanties. Tijdens onze Sail & Bike vakanties kunt u genieten van fietsen én zeilen. Dagelijks kunt u meehelpen bij het hijsen van de zeilen en ook kunt u genieten op het land door de mooie routes langs de kust te fietsen. U verblijft 8 dagen op een comfortabel zeilschip en maakt afwisselende fietstochten.

De Sail & Bike reis begint en eindigt in Enkhuizen, een mooi stadje aan het IJsselmeer

De Sail & Bike reis begint en eindigt in Enkhuizen, een mooi stadje aan het IJsselmeer. Fietsend of zeilend komt u in vissersplaats Den Oever. Het schip vaart via de sluizen van zoet naar zout water en brengt u op de Waddenzee, een schitterend natuurgebied waar de getijdenstroom voor continu wisselende vergezichten zorgt en waar vogels en zeehonden op de zandplaten te bewonderen zijn.

Zeilen en Fietsen zeilvakantie Waddenzee IJsselmeer

8-daagse reis met het ultieme vakantiegevoel

Tijdens deze 8-daagse reis kunt u de eindeloze stranden, duinen en bos en sfeervolle dorpjes op meerdere Waddeneilanden verkennen. Hier beleeft u het ultieme vakantiegevoel. Via de provincie Friesland met een bezoek aan havenstad Harlingen zeilt u naar het IJsselmeer. De laatste fietsroute leidt langs de Friese kust waarna u weer aan boord stapt om naar Enkhuizen te varen.